Biscuiți crocanți cu parmezan și cimbru

310

N-am poveste acum. Uneori rămân în pană de povești. Pentru că „hei, Floreasco, life is not a fairytale ” 😉

Da’ dacă o să mai fac biscuiți din ăștia, automat va trebui sa-mi pun ș-un pahar cu vin, și gata, o să vină și povestea în căpuț…

Ingrediente biscuiți crocanți cu parmezan și cimbru:

  • 50 g parmezan răzuit
  • 175 g făină
  • 2 linguri smântână
  • 50 ml ulei de măsline
  • cimbru

Încingeți cuptorul la 200 C.

Într-un bol amestecați toate ingredientele și formați un aluat.

Întindeți aluatul într-o foaie de 2-3 mm pe o suprafață tapetată cu făină și tăiați pătrate cam de 4 cm.

Puneți pătratele într-o tavă tapetată cu făină, păstrând puțină distanță între ele și dacă vreți mai puteți pune deasupra niște sare de mare grunjoasă. Eu am pus fulgi de sare neagră ca să dea bine la poză.

Coaceți cam 13-15 minute, în funcție de grosime, până când biscuiții se rumenesc și devin crocanți.

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close