Bulz cu mămăliga de a doua zi – Freeze you out, Sia

395

Cât de repede aruncăm. Orice. De la mâncare până la relații.

Am ajuns să credem că putem mereu să o luăm de la capăt, fără să ținem cont că istoria se clădește cu perseverență. Sărim ușor în nou, îndrăgostiți de adrenalina descoperirii. Dar oare nu căutăm doar partea frivolă a vieții? Că ce-i nou, e minunat. Ne oprim când dăm de greu. Și dispoziția spre a crea istorie, dispare.

Și apoi ajungem să ne uităm în spate și să ne întrebam „ce am căutat, totuși”?

Aruncăm prea repede. Ne aruncăm prea repede. Credem că posibilitățile sunt nemumărate. Dar de fapt ne pierdem pe drum în toată goana asta după absolut.

Nu, nu mai cred în ideal. Am ajuns să cred în perseverență, am ajuns să înțeleg că „noul” de fapt este atât de ușor încât își pierde magia. Iar magia stă în puterea de a învăța, de a sedimenta. Noul trebuie să existe, fără discuție, dar în doze potrivite.

Nu este mereu vorba despre încercări – lucrurile știute pot fi doar reinventate, refolosite, fără pierderi.

Ingrediente bulz cu mămăligă de a doua zi:

  • mămăligă de a doua zi
  • brânză de burduf, telemea, ce ai prin frigider
  • slăninuță
  • ou

Încinge cuptorul la 180 grade.

Pune niște mămăligă zrobită cu furculița, pe fundul unui vas termorezisten, arunca deasupra niște branză de burduf sai/și telemea fărâmițată, mai pune și niște feliuțe de slăninuță pe ici pe colo și termină tot cu mămăligă.

Dă la cuptor pentru vreo 15-20 de minute.

Prăjește apoi un ou, dăi cu paprika, sare, piper și ai grijă să nu te frigi. Se consumă musai cu ceapă roșie.

Ca să nu mai uiți de perseverență, uite care sunt beneficiile lecitinei .

Și tot pe Sursesănătate.ro poți citi și despre beneficii Vitamina B , vitamină prezentă în strămoșescu mălai.

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close