Concurs design eticheta noua – vinul Young Liliac!

701

Orice traditie care se respecta – continua :)Asadar, campania de schimbare a etichetei vinului young. Liliac este in plina desfasurare.

Incepand cu 2012, in fiecare an, eticheta vinului young.LILIAC ise schimba cu ajutorul vostru. Practic, viziunea cea  interesanta a  designer-ilor,  ilustratori sau a pasionatilor de grafica prinde viata sub forma noii etichete, timp de 1 an.

Este simplu ceea ce trebuie sa faci: trimite-ti propria propunere grafica, care sa se potriveasca celor 3 sortimente young.LILIAC (Fruity, Fresh, Light Rose) si sa poata fi adaptata ulterior in trei culori (portocaliu, albastru, mov) la adresa hello@liliac.com pana pe data de 16 octombrie 2017

C3_Cover_Facebook-768x284

Pentru ca este tanar si nelinistit, cool si mereu in pas cu moda, young.LILIAC isi schimba eticheta in fiecare an. Daca esti designer sau ilustrator, poti fi TU cel care creeaza “tinuta” young.LILIAC pentru anul acesta! Ti-am pregatit 4 super premii ce constau in bani, multe sticle de young.LILIAC pe care sa le consumi impreuna cu prietenii tai, vizite la Crama Liliac si alte surprize!”, precizeaza reprezentanții Liliac.

2017-YL-premii-768x549

Anul trecut, castigaorul concursului “Design young.LILIAC’s New Label” a fost Mihai Lacatusu, care a creat design-ul editiei din acest an.

Mihai-Lacatusu-768x549

 

2017-YL-labels

De-a lungul celor 5 editii de concurs, diversi tineri talentati, pasionati de grafica au fost desemnati castigatori.

Perioada de inscriere in concurs 18 Septembrie – 16 Octombrie. Toate premiile vor fi desemnate pe 25 Octombrie.

Intregul regulament aici.

Spor la creat si desenat!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Join the Conversation

  1. Motiv pentru care exista liberul arbitru. Totusi, personal consider ca sunt necesare si astfel de abordari pentru a te face cunoscut sau pentru a-ti crea portofoliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close