Cremă de brânză cu păstrăv afumat

156

Ingrediente cremă de brânză cu păstrăv afumat:

  • 100 g file păstrăv afumat (puteți folosi și macrou și hering..)
  • 100 g crema de brânză proaspătă
  • 1 linguriță de muștar
  • sare/piper
  • ardei verde Padron (dacă vrei să puneți crema în ardei)

Puneți într-un castron fileul de păstrăv și zdrobiți-l cu furculița. Adăugați crema de brânză și muștarul.

Dacă folosți ardei, așa întregi (cu cotorul scos), prajiți-i puțin într-o tigaie cu ulei de măsline. Când s-au răcit, puneți crema de brânză și păstrăv afumat în interior.

Sau lasați fix așa crema, puneți-o într-un bol și serviți-o cu pâine prăjită.

Eu le-am pus în cosulețe aperitiv.

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close