Ce poate fi sarmant in a fi singur?
Mai intai de toate trebuie definit ce inseamna sa fii singur.
Sigur, avem toti momente de singuratate. Momente care ni se par apasatoare, nejuste, epuizante.
Totusi, este important sa realizam ca nu suntem chiar atat de singuri precum simtim in momentele de “glorie neagra”.
Macar un prieten caruia sa te poti arata cum esti, cu bune si cu rele, care nu se va speria, nu te va judeca, ci te va asculta, indruma si te va face sa razi, tot ai.
Si, deloc neglijabil, ne avem pe noi insine. Dar ne cam uitam. Uitam ca, atunci cand trezim dimineata, nimic nu ne sta in cale sa ne pregatim un mic dejun chic, o cafea buna si sa ne distram impopotonandu-ne si creandu-ne o atmosfera demna de riviera franceza. Sau italiana. Sau orice alt scenariu care va inspira.
Pe mine m-a inspirat melodia :).
Pentru rezultate exceptionale este imperios necesar sa va puneti o palarie si sa iesiti la soare..
Ingrediente french toast cu fructe proaspete si sirop de artar:
- 4 oua
- 80 ml lapte batut
- 1 lingurita extract de vanilie
- un praf de sare
- 100 g unt (impartit in 2)
- felii de paine fara coaja
- fucte (capsuni, mure, banane)
- sirop de artar
Ouale le bateti si apoi incorporati in ele laptele batut, extractul de vanilie si sarea.
Feliile de paine (fara coaja), le taiati cuburi.
Puneti la topit, intr-o tigaie, jumatate din unt. Cuburile din feliile de paine le inmuiati in amestecul de oua si apoi pe praiti in unt.
Dupa prima transa, aruncati untul si puneti cealalta jumatate si repetati procedeul cu restul de cuburi de paine.
Cuburile de paine sa le scoateti pe un prosop de hartie, sa absoarba excesul de grasime. Mai light, nu?! Presarati putin zahar pudra.
Sa nu uitati de siropul de artar. Merge si miere, insa siropul de artar este mai special.
Vedeti ce simplu este! Uite asa, in 30 de minute ai un mic dejun sarmant.
Gatitul si pozatu’ iti ocupa mai mult timp 🙂
Nu este greu sa-ti transformi momentele de singuratate in momente sarmante. Soare ai, muzica ai..Si cel mai important, te ai pe tine!
Enjoy!
Sursa: Martha Sterwart