Light on France, Macedonia and Turkey

248

light_on_good_foods_3 (1)

Am ajuns sa planificam si cel de-al doilea eveniment culinar. Istoria primului..aici.

De fapt, nu mai este doar planificat. Este programat, testat, asteptat.

Si daca tot ne aventuram, am zis sa ne aventuram si in farfurie ..printr-o calatorie culinara.

Vrem sa facem cunostinta cu:

  • Piperchi Targasiti – un antreu din ardei prajiti si branza de oaie
  • Confit din aripi de curcan, gatit lent, vreo 4 ore. Insotit de dulceata de ceapa si piure de cartofi aerat
  • Baklava innecata in siropuri alese si parfumata cu apa de trandafiri

Ma simt nevoita sa ma repet, probabil datorita emotiei momentului si a unei doze de neincredere ­čÖé :

Eu si Bogdan gatim din pura pasiune. Nu am intrat intr-o bucatarie profesionista pana acum (dar speram), nu avem studii de specialitate, nu avem rude sau prieteni care sa ne fi invatat abecedarul culinar.

Nu avem un obiectiv, insa ne bucuram ca ne putem desfasura si ca avem atat de multi prieteni care vor sa fie alaturi de noi.

Daca aveti asteptari de „gourmet” ar fi mai potrivit sa mergeti la un restaurant de gen.

Daca vreti sa petreceti o duminica alaturi de noi, sa cunoasteti oameni interesanti (unul si unul!) , sa radeti cu noi si sa si mancati, atunci luati o decizie buna daca veniti pe 28 septembrie 2014, la ora 13:30, la Espace Minoux, pe Spatarului 26.

Noi va asteptam cu mult drag! Si emotionati, evident ­čÖé

See ya!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close