Mix de linguine cu cerneala de sepie si linguine cu ou, prosciutto si rosii cherry

30

Din seria fast forward, au iesit si pastele de fata.

Va spuneam ca la finalul minunatului nostru eveniment culinar, am descoperit vreo 4 cutii de rosii cherry   – pe care uitasem sa le punem la salata :D.

Si cum mi-au ramas si linguine (am fiert mult mai mult decat era necesar), m-am gandit sa combin ingredientele ramase – vorba aceea, e pacat sa arunci :).

Asadar:
– 250 g linguine negre cu cerneala de sepie
– 250 g linguine cu ou
– 120 g prosciutto
– 500 g rosii cherry
– 4 catei de usturoi mari
– 200 ml apa
– 60 g unt
– parmezan
– busuioc (insist pe proaspat)
– sare
– piper

Linguine trebuie fierte separat – au timp de fierbere diferit, iar apa de la linguine negre poate pata celalalt tip de linguine – multuumesc Bogdan :).

Rosiile cherry si usturoiul, le-am calit in putin ulei de masline – incercati sa amestecati folosindu-va de tigaie. Am adaugat prosciutto taiat fasii.

Am adaugat apa (nu mai aveam fond de pasare/legume), sare si piper. Apoi am pus linguine si untul. Si le-am mai tinut putin pe foc si am amestecat gentil.

Si la final, in farfurie, am pus parmezan.

Mi-a placut foarte mult combinatia – prosciutto si parmezanul au gust intens, asa ca nu a fost necesar sa adaug alte chestii.

Si sunt si ochioase, asa, mai simple..

Buun!

Si povestea primei pene de cauciuc..aici

Enjoy!

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Join the Conversation

  1. Anonymous says:

    Stiu pe cineva care are o vulcanizare…dc vrei o schimbare de peisaj ma poti suna.
    Telefonul meu este 0741xxxxxx.:-) 🙂
    Si scoate chestia asta cu Va rugam sa demonstrati ca nu sunteti un robot !!!! Pe buune??? Da de unde stii tu ?!?!

  2. Perfect! daca am nevoie te voi apela cu incredere :)). Cat despre robot – asa sunt setarile :)!

  3. :)))))))))) Prea tare :)) Tipic de altfel 😛 :)))

  4. Adica eu sunt tare,nu? :)). Tot am parte de experiente amunzate! Da’ nu ma opresc :))). Te pup, Ami!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close