Reborn cu RaluDevi – Program unic de transformare personala

521

REBORN 3 zile cu RaluDevi – Program unic de transformare personala si spirituala in Romania
REBORN ®3R: Relaxare, Reenergizare, Reinventare
7-9 august 2020, Delta Dunarii, Visina, Jurilovca


Raluca Vasile vă invită într-o călătorie transformațională interioară de 3 zile în natură dedicată ție! Într-un paradis verde unic în lume, cu o energie specială, la întalnirea dintre ape, munți și păduri: Vișina, Jurilovca, Delta Dunării, un loc aproape sufletului ei, la gospodaria țărăneasca Suvenir din Dobrogea.
Natura este locul unde te reconectezi la vibrația pământului, locul ideal pentru descoperire de sine și introspecție, practică spirituală, a eliberării minții și reconectării la corpul tău în deplină conștiință de sine. Te vei concentra pe respirația, corpul și emoțiile tale, îți vei elibera mintea de gânduri și vei învăța să te relaxezi, să te concentrezi pe lucrurile importante și să identifici și să faci mai mult din lucrurile care îți fac placere și te definesc ca identitate personală și vibrație.

O experiență de RENAȘTERE și ÎNTINERIRE prin tehnica REBORN ® 3R (trademark):
Relaxare, Reenergizare, Reinventare personală în care vei fi ghidat prin tehnicile moderne de autocunoastere și conectare, dar și prin ritualuri vechi indiene de AyurYoga, prin minfullness, postură, mudre, respirașie și arome pentru Trezirea constiintei, Echilibru și Iluminare, care se va reduce la Esență, Sens și Bucuria unei vieți autentice zi de zi.

Raluca te va inspira, provoca și te va ghida pe acest drum interior de redescoperire personală și spirituală pentru marea schimbare: TRANSFORMAREA STILULUI DE VIAȚĂ PERSONAL.
Îți va oferi tehnici unice ce îmbină experiența ei globală și locală de peste 15 ani de branding, wellbeing și dezvoltare personală cu mari lideri, antreprenori și manageri de top, precum și acces la practici spirituale vechi de #wellbeing din medicină AYURVEDA și știință YOGA din sudul Indiei, unde a studiat și petrecut ultimii doi ani, a absolvit specializarea în medicinî terapeuticî, aromaterapie și farmacologie (știința uleiurilor terapeutice și a plantelor cu uz alimentar și cosmetic pentru starea de bine) recunoscută internațional de AYURVEDA & YOGA Alliance și practică yoga cu peste 500 de ore de instructaj în metoda Sivananda.
…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ce oferă programul în mod unic în România
Programul îți va oferi o resetare a prioritaților, disciplina minții, corpului și emoțiilor, precum și o rutina zilnică de practici personale spirituale pentru starea de bine:
De vineri seara ora 18 până duminică la pranz (inclus cazare cu mic dejun sambăta și duminica și prânz ayurvedic sâmbăta). Grup restrans maxim 10 persoane, selectat, cu afinități similare, distanțare socială garantată pentru reconectarea cu sine, activități în natură.
În fiecare dimineață sâmbătă și duminică ora 8-12:
-Inviorare ora 8, practici de răsăritul soarelui: pranayama (controlul respirației sau fortei vitale prana), fumigație (aromaterapie) pentru creșterea vibrației energetice și îmbunătățirea respirației, hatha yoga pentru echilibrul corpului, meditație de tăcere și introspecție: Mauna, o practică spirituală foarte puternică pe muzica indiana de relaxare pentru curățarea gândurilor și resetare mentală și emoțională; mini sesiuni de masaj ayurvedic de relaxare
-9:30-10 mic dejun local vegetarian sattvic
Sâmbăta Workshop 10-12:
REBORN ®: RENAȘTERE și ÎNTINERIRE prin TEHNICA 3R (trademark):
Relaxare, Reenergizare, Reinventare personală
Incursiune în mentalul fiecăruia prin tehnici de mindfullness, stil personal, alimentație, mișcare și ritualuri zilnice pentru minte, corp și suflet, descoperire personală prin parfum și aromaterapie. Cadou give-away: identificarea și crearea unui parfum personalizat arhetipului fiecaruia. Shooting final de grup. Surpriza de la un invitat special.
-Sâmbătă ora 14: Pranz ayurvedic și program de voie (pescuit, excursie în muntii Macin sau la cetatea Enisala/Arganum, plimbare cu barca sau plaja în Jurilovca)
-vineri și sâmbătă ora 18-19, practici de apusul soarelui: dans indian de postură lejeră, ținută și concentrare pe mișcîrile proprii, pranayama, și ritualuri de meditație și yoga Nidra (ritual de relaxare pentru somn bun) în aer liber
Seara ora 20: posibilitatea de a lua o degustare în aer liber la pensiune în ambianța de Jazz, cu rezervare prealabila, locuri limitate.

……………………………………………………………………………………………………………………………………
De ce sa participi
Programul REBORN ®3R este pentru tine daca iti doresti:
-O reinventare si intinerire celulara holistica si o trezire la viata, un nou mindset
-Constientizare de sine si resetare completa REBORN ®3R
-Conexiune spirtuala inalta cu tine si Divinitatea
-Timp de calitate cu tine si ai tai in natura
-Practici fizice si emotionale esentiale care sa te tina productiv si activ pe termen lung in proiectele tale profesionale
-Ritualuri zilnice de mindfulness pentru echilibru in viata ta personala si profesionala
-Socializarea cu un grup de oameni cu interese comune, activi si spirituali in cautarea sensului adevarat in viata si impartasirea experientelor
Primeste acest dar al meu catre tine, pentru tine, sigur poti veni cu o prietena/ prieten sau cu familia, ne vom armoniza impreuna. Workshopul si practicile au menirea descoperirii sensului relevant, echilibrant si binefacator pentru fiecare dintre noi.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cum ajungi la destinatie
Programul incepe Vineri la ora 18.00, sambata pana la ora 12 si duminica pana la ora 11.00. Din Bucuresti se ajunge cu masina personala cca 3 h via A2 Constanta-Ovidiu (dreapta dupa pod)-drumul de Lumina/Tulcea spre Jurilovca. Destinatia finala Visina, gospodaria Suvenir din Dobrogea (a 3 a straduta pe dreapta), camerele sunt decorate in stiluri dobrogene multietnice (muntenesc, macedonean, grecesc, turcesc, dobrogean taranesc) cu design ambiental superb.
………………………………………………………………………………………………………………………………….

Costul pachetului Early Bird pana la 1 august este 750 ron/150eur pentru loc shared in camera dubla 2 nopti, toate programele, si mic dejun sattvic ayurvedic sambata si duminica, sambata pranz ayurvedic impreuna. Daca exista restricti alimentare/ alergii va rugam comunicati-ne in avans. Daca una din persoane sot/prieten doreste doar cazare+mic dejun si activitati, va rugam sa precizati la inscriere.
Pentru camera single/ rezervari dupa 1 august costul programului este 1000 ron/ persoana.
Persoanele care doresc sa participe doar la trainingul REBORN de sambata, 8 august orele 10-12 vor achita doar fee-ul de workshop 500lei/persoana.
Grup de maxim 10 persoane.
Inscrieri la: raluca_vasile@yahoo.com
Ma puteti contacta si telefonic/whatsapp pe tel. 0040 721241027

Rezervari online:
https://www.yourpersonalaroma.com/product/reborn-3-zile-cu-raludevi-program-unic-de-transformare-personala-in-romania/

……………………………………………………………………………………………………………………………………
Activitati neincluse, disponibile pe baza de rezervare sau pe cont propriu
*)Vineri si sambata de la ora 20 posibilitatea de a participa sa o seara de Jazz cu degustare locala seara la pensiune.
Pentru seratele cu degustare locala si jazz de vineri si sambata seara organizate de pensiune se pot face rezervari, costul fiind 70lei/persoana adult cu degustare de vin si platou cu preparate locale sau 50lei/persoana doar jazz show, copiii gratuit.
*)Duminica: posibilitatea de a lua un pranz local impreuna sau individual la cherhana in Jurilovca, cu rezervare prealabila la inscriere pentru grup.
**)Alte activitati de timp liber pe cont propriu: excursii la cetatea Arganum/Enisala/ excursie in muntii Macin/pescuit/ plimbare cu caruta/ponei/cal in padure si traseu cetati. In zona exista posibilitatea activitatilor de timp liber, plaja in Jurilovca sau plimbari cu barca, in padure, excursie de o zi la Portita din Jurilovca ( duminica/luni daca prelungiti sederea), plimbari cu calul sau ponei.

Despre Raluca:
https://www.facebook.com/RalucaVasileTransformationalCoaching/ si www.yourpersonalaroma.com/shop/

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close