Spanac cu lamaie si unt – Perfect fara tine

41

Previzibil probabil pentru „Perfect fara tine” (provocarea 5)

Aveam de ales intre ceva fara carne si ceva fara zahar. Si am ales fara carne.

„Perfect fara tine” a nascut mici controverse in randul doamnelor – bine, recunosc, si eu m-am gandit la versul ala ..”am vrut si eu sa vad cum e sa fii barbat”..

Spanacul – iti place sau nu-ti place. Insa spanacul este talentat – ca si Chirila.

Stim cu totii cate beneficii ne aduce o doza de spanac.
Si beneficiile unei vacante la mare….ultravioletele de dimineata, aerosolii marini…:)

Reteta de fata este, asa cum v-am obisnuit, foarte simpla:
– 900 g spanac (eu am folosit 2 pungi de spanac congelat)
– 3 linguri ulei de masline (puteti pune mai mult, dar eu am zis sa raman in zona light)
– 1/2 cana apa
– 4 capatani mari usturoi
– sare, piper
– lamaie
– unt

Intr-o tigaie incingeti uleiul si caliti usturoiul tocat – nu-l caliti prea mult! Apoi adaugati spanacul congelat si apa si lasati pe foc cam 10 minute (amestecati din cand in cand) – eu am pus si un capac peste tigaie la un moment dat! mi s-a parut mie ca-i mai bine ­čÖé

Sare, piper…si gata!

Cand puneti spanacul in farfurie stoarceti deasupra niste lamaie si la final puneti o bucatica de unt.

Merge de minune ca atare sau.. langa ceva ­čÖé

PS: nu mai stiu unde am vazut reteta – imi cer scuze ca nu fac referire la autor!

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close