La Floreasca

Bună! Sunt Roxana.

Floreasca, cum mă știu majoritatea.

Iubesc să gătesc pentru prieteni. Îmi place să râd, îmi plac poveștile și îmi place să mă trezesc dimineața în miros de cafea bună.

A! Și nu refuz un Hugo sau un pahar de vin.

De la „Light Good Food” la „La Floreasca”

..firesc, ar spune unii. Necesar, aș spune eu.

Asumat. În totalitate.

Cine a fost Light Good Food? Dar cine este La Floreasca?

Light Good Food l-am creat în septembrie 2013, pe fondul unei aprigi crize de identitate. Așa că, bănănăiam de colo colo lamentându-mă de lipsa crasă de chestii mișto din viața mea. Căci asta sunt, am nevoie să fac lucruri. Sunt o extrovertită.

O prietenă a venit cu strălucită idee de a-mi face un blog. Mă uitam la ea cruciș – nu găteam și nu scriam la nivelul unui blog. Dar, cum să nu fac eu o demonstrație?! Fac! Și așa am pornit blogul. Aiurea-n pom, aș putea spune :).

Nume Light Good Food  l-am ales  pentru că nu voiam să știe nimeni că era blogul meu, iar planul meu era să public doar câteva rețete de dietă, plan pe care l-am și ținut până prin decembrie 2013 . 4 luni. Planurile mai puțin fericite trebuie să dureze puțin.

În decembrie 2013 mi-a venit strălucita idee de a asocia muzica cu mâncarea. Da, da, știu că sună dubios și că este greu de înțeles. But follow me… M-am gândit că ar fi foarte mișto ca lumea să-mi propună o melodie și eu să o asociez cu un preparat? Si să aibă o legatură, o poveste Exemplu : http://lightgoodfood.ro/s/tag/eroina/

Pur și simplu am fost furată de acest val  – mi se părea atât de mișto ceea ce faceam și cum asociam, încât nici nu realizam că facusem un al doilea job pentru mine din asta. Și găteam cât nu gătisem în viața mea până atunci. Era cu multă distracție și multe trăiri interioare.

Light Good Food a trecut delicat la Light on the Good Food. Nu era loc de diete. Era despre hrană. De orice fel. Și mai mult, cred cu tărie că poți mânca orice dacă ții cont de cantitate și de calitate.

Apoi au urmat vreo 4 ani mai…altfel. Ani în care s-a schimbat tot cu tot, ce era imposibil a fost posibil, ani în care m-am recalibrat și am devenit mamă. De gătit nu prea m-am ocupat. Iar de treaba cu scrisul….pff….nici atât.

Am ajuns aici. Într-un 2020 bezmetic. Dar mi-a revenit pofta de gătit și de povestit. Și de rebrand-uit, că așa îi șade bine omului din când în când – să mai schimbe casa și masa.

„La Floreasca” a venit foarte natural. Ce te poate defini mai bine decât propriul tău nume?!

În „La Floreasca” este o notă de Caragiale cu un accent glamour, care-mi surprinde așa cum trebuie spiritul.

Cum sunt eu?! –  râd mult, vorbesc tare și nu pot trăi doar cu mine. Sunt perfecțonistă și las să mă roadă prea mult idealul. Panicoasă uneori, copilăroasă de multe ori, fac din sinceritate o virtute. Prea principială pe alocuri, furioasă pe nedreptate și ciudat, nehotărâtă când te aștepți mai puțin :). Neatentă și grăbită, văd magia în orice lucru firesc și iubesc emoțiile. Îmi place să dansez, să mă alint și să fac lucruri creative. A! Și să mânanc. Gătitul vine apoi :D.

Ce vreau de la acest blog? Să avem un loc virtual unde să ne întâlnim, să povestim de orice, să râdem împreună și să plecați și cu o reteță. Sigur, ne mai jucăm și cu muzica, că doar asta m-a consacrat 🙂 .

Vă invit la masă, în fiecare zi. La Floreasca este loc pentru toată lumea!

Și nu uitați  – Pofta Vine Online!

Multumesc Andreea Gheorghe, Gabi Petrescu – Ekous Film, OkkWebMedia

Si Andreea, Nico, Anca, Baieti <3

Suntem ceea ce mâncăm, dar ne definește ceea ce facem în jurul mâncării

La Floreasca

Îți mulțumesc că-mi ești alături și îți doresc mese inspirate alături de oameni minunați!

Dacă ai vreo întrebare, aștept să-mi scrii la adresa: roxana.gabriela.florescu@gmail.com

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close