N-am poveste acum. Uneori rămân în pană de povești. Pentru că „hei, Floreasco, life is not a fairytale ” 😉
Da’ dacă o să mai fac biscuiți din ăștia, automat va trebui sa-mi pun ș-un pahar cu vin, și gata, o să vină și povestea în căpuț…

Ingrediente biscuiți crocanți cu parmezan și cimbru:
- 50 g parmezan răzuit
- 175 g făină
- 2 linguri smântână
- 50 ml ulei de măsline
- cimbru
Încingeți cuptorul la 200 C.
Într-un bol amestecați toate ingredientele și formați un aluat.
Întindeți aluatul într-o foaie de 2-3 mm pe o suprafață tapetată cu făină și tăiați pătrate cam de 4 cm.
Puneți pătratele într-o tavă tapetată cu făină, păstrând puțină distanță între ele și dacă vreți mai puteți pune deasupra niște sare de mare grunjoasă. Eu am pus fulgi de sare neagră ca să dea bine la poză.
Coaceți cam 13-15 minute, în funcție de grosime, până când biscuiții se rumenesc și devin crocanți.

Enjoy!