V-as trimite la fiecare cate un biscuit cu levantica!
Va multumesc!
Ingrediente:
- 320 g faina
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- putina sare
- 3 lingurite de levantica uscata
- 2 lingurite extract de vanilie
- 2 galbenusuri
Incalziti cuptorul la 170º C. Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu hartie de copt.
Puneti toate ingredientele intr-un bol, mai putin galbenusurile, si mixati pana obtineti un aluat faramicios. Adaugati galbenusurile si mixati din nou cateva minute.
Omogenizati aluatul rapid in mana si apoi intindeti-l pe blatul de lucru. Grosimea sa fie cam de 1 cm. Folositi-va de o forma si decupati biscuiti. Aluatul ramas il intindeti din nou pana ce l-ati transformat pe tot in biscuiti.
Biscuitii ii puneti in tava, tava in cuptor si asteptati 10 minute pana se coc. Vor fi putin moi cand ii veti scoate din cuport. Tocmai din acest motiv este bine sa ii lasati sa se odihneasca pe un gratar.
Si apoi ii impachetati frumos si-i faceti cadou.
Pastrati cativa si pentru voi. Sunt foarte delicati.
Enjoy!
Sau… da-i cadou pe toti si mai baga o tava la cuptor … doar pentru tine 😛
YUMMIIII….:D
:))) pai i-am cam dat cadou pe toti. Te pup!