Inspirata tot de „Bucatarul tau” am facut reteta de fata – doar ca am modificat-o putin..nu m-am putut abtine 🙂
Ingrediente:
– 600 g muschi de porc
-100 g de seminte crude de floarea soarelui
– 50 g muguri de pin (daca nu aveti, atunci puneti doar semintele de floarea soarelui)
– 1 ardei iute proaspat
– 70 g unt
– 2 linguri de pesment
– sare, piper
Intr-o cratita prajiti semintele si mugurii de pin – nu puneti ulei sau unt.
Intr-un castron amestecati semintele si mugurii de pin cu ardeiul iute taiat feliute subtiri, cu pesmetul si cu 20 g de unt topit.
Muschiul taiati-l felii cam de 1.5 cm. Apoi, faceti „buzunare” adanci in fiecare felie . Condimentati-le cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior.
Cu o lingurita puneti in fiecare buzunar amestecul de seminte.
In restul de unt ramas prajiti fiecare bucata de carne umpluta.
Din nou, va sfatuiesc sa serviti imediat dupa preparare!
Mai am pregatita o singura reteta cu porc..si dupa aia cred ca inchei sezonul porcului :)!
Enjoy!
Arata foarte bine…cred ca e si foarte bun… Ar trebui sa incerc.. sa gust, de fapt…
Poti sa si incerci…nu-ti ia mai mult de 20 de minute! Te incurajez chiar :))