Cat de tarziu este de fapt „nu e prea tarziu”?
Unii dintre voi se incrunta. Altii inteleg.
Depinde de tarziul fiecaruia.
Daca in mod constant iti mananci micul dejun la pranz, considerand ca nu-i prea tarziu, sari direct la cina. Si uiti de pranz. Si constati ca ” nu-i prea tarziu” devine de fapt mancatorul de timp.
Eliptic, nu? Si „nu-i prea tarziu” este prescurtat…
Ingrediente mic dejun tarziu – ou copt cu bacon
- 1,2 oua (depinde de „intarzierea” ficatului fiecaruia” )
- 2,3 fasii de bacon
- putina ceapa tocata
- ardei gras rosu
- sare, piper
- unt
Ungem o forma de ceramica, sau de briose, cu unt. Tapetam fundul si peretii formei cu fasiile de bacon.
Adaugam ceapa, ouale, sare si piperul. „Inchidem” oul cu fasiile de bacon ramase pe afara. Punem cateva feliute de ardei gras rosu tocat si dam la cuptor pentru 10-15 minute la 180º. Timpul si temperatura difera de cat de moale vreti sa fie oul.
Cateodata, ne consolam cu faramele de timp care au mai ramas pentru a face din „nu-i prea tarziu” mica noastra eternitate.
Enjoy!