Ingrediente tarta:
– 2 oua
– 6 linguri tarate de ovaz
– 2 linguri tarate de grau
– 200 g branza de vaci
– 1-2 linguri de indulcitor lichid
– 1 lingurita praf de copt
Ingrediente crema:
– 500 g branza degresata
– 1-2 linguri indulcitor lichid (dupa gust)
– 1/2 fiola esenta de vanilie
Pentru tarta – amestecati toate ingredientele si lasati amestecul sa se odihneasca vreo 30 de minute. Formele de tarta (eu am forme mici de tarte, dar puteti folosi si o forma mare) umplute cu amestecul de mai sus le puneti in cuptorul preincalzit la 180 C si le coaceti aproximativ 20 de minute. Tarta trebuie sa aiba o culoare frumoasa maronie.
Apoi lasati tarta la racit. Intre timp puteti pregati crema..cred ca o sa va ia 5 minute acest proces :).
Folosindu-va de un posh puneti crema de branza pe tarta si ornati cu ce va place. Eu am ales strugurii.
Si uite asa aveti un desert rapid si dietetic.
Enjoy my light grapes tart!
Talentata +pasionata (si) ca bucatareasa!;) <3 <3 <3
:)) Muultumesc! pup you!
Esti minunata si incredibil de inspirata! Nici nu stiu ce retete as putea alege, asta in eventualitatea in care m-as apuca serios de gatit.
Multumesc mult, Gina! Te pup si te-mbratisez cu drag!