Unele femei din viața mea

1.9K

Vreau să scriu despre câteva femei care m-au marcat și pe care vreau să le celebrez într-un fel. De la unele am primit sfaturi valoroase pe care le țin cu mine si le aplic cât de mult pot, altele au fost acolo în niște momente esențiale, și pe toate le admir. Știu că unele persoane vor fi uimite că sunt aici. Dar asta-i și scopul. Să le explic importanța pe care o au pentru mine. Și știu că nu le voi cuprinde pe toate, dar voi avea grijă să actualizez lista aceasta.

Așadar, o să încep cu sfaturile valoroase la care apelez de câte ori am ocazia:

Un prim sfat care mi-a fost de folos atunci când am făcut o schimbare majoră din punct de vedere profesional și nu știam pe unde să o apuc.  Violeta Ciurel, o femeie  cu o energie fantastică și o căldură de mă topește, mi-a spus următorul lucru, deși tocmai o anunțasem că voi pleca din compania a cărui CEO era, schimbând complet industria în care profesam: „Ia-ți un reper, pe cineva pe care-l admiri foarte mult,  și gândeste-te oare cum ar proceda persoana respectivă. Și întotdeauna strânge cât mai multe informații înaninte de a lua o decizie”

Îmi amintesc cum m-am dus o dată la Adina Murariu, managerul meu de atunci, să mă plâng de o situație. Evident explicam foarte tensionată tot contextul. M-a oprit și mi-a spus  ” fă un pas în lateral! La propriu!”  – m-am blocat. Mi-a repetat. Am bombănit și chiar am făcut pasul ăla. „Uită-te din alt unghi acum”. Mda. Pierdeam imaginea de ansamblu prinsă fiind în dreptatea mea. Adina te admir pentru anduranța si tenacitatea ta.

„Cu cât ai mai multe de făcut cu atât îți vei găsi mai mult timp pentru tine” – stiu, sună aiurea! Dar, asta înseamnă organizare. Și prioritizare. – Cornelia Coman, care m-a fascinat mereu cu modul ei calm de a face lucrurile să se-ntâmple.

Sabina Prodan – „gândește-te la „worst case scenario” și vezi dacă poți trăi cu el, și apoi decide„.  Primul meu manager. O păstrez și acum în inimă.

Vreau acum să le mulțumesc femeilor care au fost acolo, în toată plenitudinea lor, în diferite momente ale vieții mele.

Irina Mătulescu – draga mea, rujul roșu va fi mereu un reper 😉 . Mulțumesc că m-ai văzut așa cum sunt. <3

Nicoleta Florescu – câtă dedicare și adaptabilitate….inspirațional de oriunde privesc… <3

Andreea Pirvu – nana mică :). Doamne cât te admir pentru câtă putere, bun simț și determinare este în trupul ălă mic al tău. Love you!

Anamaria Boroș  – ești atât de firească. Și ce chestii mișto am făcut și facem împreună 🙂 Și ai aterizat în viața mea, așa, pe nepusa masă și apoi m-ai urcat in avionul tău și ai crezut în mine, just like that. Love you.

Anca Luțu – o Fecioară de-a mea în care mă regăsesc neîncetat.  Te admir pentru capacitatea ta de a aduna oamenii, de a cultiva relații și pentru adaptabilitatea ta. Ai inspirat atât de multă lume, că nu mai știi nici tu 🙂 .  Ancule, ne spunem des toate cele…și ne și iubim..

Andreea Ioniță – hehe! suntem diferite, și tocmai asta ne-a unit. Sigur, ne-a unit și multele dăți când am gătit și am mâncat împreună. Ești un om așa frumos și ești atât de puternică. Îți mulțumesc că nu ai renunțat la mine atunci când am luat-o pe câmpii. Doar m-ai luat în brațe. Fără să mă judeci, fără să mă cerți. Ai stat acolo pentru că ai crezut în mine și pentru că știai că derapajul meu nu mă definește. Și asta înseamnă prietenia. Mulțumesc și pentru că ești the second mom pentru Ili …love you, gogo.

Mădălina Ducan – atât de multe povești în atâția ani. Atâtea experiențe și trăiri împreună. Lumea nu știe că ai studiat la Hogwards și că ai o capacitate de transformare fantastică :). Dar le zic acum. Te admir atât de mult pentru determinarea ta, pentru anduranța ta și pentru cum faci loc frumosului în viața ta. Și a noastră. Love for you, Mădă.

Irina Aprodu – un fel de „eu” la care am aspirat mereu. Port constant conversații cu tine în gând. <3

Mulțumesc că sunteți!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Intorduceti codul de siguranta

captcha

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close